جریان شناسی
_ توطئه های نرم
قسمت چهارم_ انقلاب مخملی
پروژه قرقیزستانیزه کردن انتخابات هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی درسال ١٣٨٣ با هدف ایجاد گسست در ساختار ی و برهم زدن انسجام اجتماعی اغاز شد.
این پروژه با استعفای برخی از نمایندگان رد صلاحیت شده مجلس ششم و برخی دیگر از مدیران دولتی شروع شد؛ می توان گفت تحصن نمایندگان مجلس ششم نیز ادامه همین طرح بود .
بی اعتنایی جامعه به تجدیدنظر طلبان و ناگاهی افراطیون از ظرفیت اجتماعی خود و از همه مهمتر قاطعیت رهبر معظم انقلاب اسلامی ، این پروژه را نیز با شکست مواجه کرد.ساماندهی انقلاب مخملی در ایران به وسیله بنیاد سوروس با واسطه افرادی در داخل کشور بوده است. بر اساس اعترافات افراد وابسته ، این بنیاد با حمایت از برنامه های خاورمیانه ای مرکز امریکایی " ولسون ، به دنبال ایجاد یک شبکه غیر رسمی در ایران جهت عملی نمودن اهداف براندازی نرم بوده است. در این راستا کیان تاج بخش ( مدیر و نماینده بنیاد سوروس در ایران) سعی داشته با راه اندازی کارگاه های مطالعاتی متشکل از جوانان و دانشجویان و تدریس اصول و مبانی شبکه سازی اجتماعی زیر ساخت های براندازی نرم در ایران را فراهم اورد.با اغاز شکل گیری فضای انتخابات دهم ریاست جمهوری اصلاح طلبان هواخواه لیبرالیسم و سکولاریسم با پشتیبانی دشمنان نظام اسلامی پروژه دیگری از سلسله پروژه های انقلاب رنگی در ایام انتخابات را طراحی و اجرا نمودند .این پروژه که گرجستانیزه نمودن و او کرانیزه کردن انتخابات بود، از مدت ها پیش از انتخابات در دستور کار قرار گرفته بود.
پروژه جدید در سه فاز طراحی شده بود:
١_ جنینی
٢_ مقدماتی
٣_ تکمیلی
فاز جنینی در درون خود سه مرحله را شامل می شود که هدف از اجرای ان زمینه سازی برای دو قطبی کردن جامعه به افراط و اعتدال بوده است .
مراحل سه گانه این فاز عبارت است از :
١_ ایجاد کارشکنی در عرصه های مختلف برای ناکارامد جلوه دادن مسئولان معتقد به گفتمان انقلاب .
٢_ اعلام خطر و بحرانی خواندن اوضاع کشور و غیر عادی جلوه دادن ان.
٣_ تلاش برای بی اعتماد کردن مردم و ناامید ساختن ایشان از اوضاع فعلی و گره زدن امید مردم به جریان مخالف نظام و مدعی نجات
ادامه دارد.
پ_ن: با این تفاسیر ایا برای افراد جاهل مسلک بهانه ای برای تقلب در انتخابات باقی می ماند که از اشخاصی چون میر حسین و کربی که در راس فتنه قرار گرفته بودند حمایت کرده و خواهان ازادی انان از حصر خانگی باشند؟
ایا حقیقتا حکم حصر برای این خیانت بزرگ کافی بود یا نظام اسلامی
براساس اموزه های دینی رفتاری مهربانانه قائل شد؟
در کجای دنیا و کدام کشوری چنین خیانت هایی را اینگونه پاسخ می دهند حتی کشورهایی که ادعای حقوق بشرشان گوش دنیا را کر کرده ، به حصر خانگی راضی می شدند؟؟
کاش برخی به جای تقلیدکورکورانه از شبکه های معاند ، ساعتی به موضوعات و مشکلات رخ داده تفکر و یا با چشمی باز و دور از احساس به بررسی کامل مشکلات می پرداختند ، تا بعد گذشت قریب به یک دهه همچنان تسلیم فریب زالو صفتان داخلی و خارجی نمی شدند.
✍همدانی
واکنش جلیل همدانی به سخنان توهین امیز صادق زیبا کلام
ایت الله رئیسی بزرگ پرچمدار قیام علیه فساد است.
اظهار نظر نسنجیده سجاد حیدری عضو شورای اسلامی اندیمشک_در مورد موکب داران اربعین_
های ,پروژه ,انتخابات ,، ,انقلاب ,اسلامی ,در ایران ,بوده است ,این پروژه ,انقلاب مخملی ,مخملی در ,جریان شناسی توطئه
درباره این سایت